Privacy Policy

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan palvelua käyttäessäsi tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevat käytäntömme ja menettelytapamme sekä kerrotaan sinulle yksityisyydensuojaa koskevista oikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö on luotu Tietosuojakäytäntöjen generaattorin avulla.

Interpretation and Definitions

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjain on kirjoitettu isolla alkukirjaimella, on seuraavin edellytyksin määritelty merkitys. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikössä vai monikossa.

Määritelmät

Tässä tietosuojakäytännössä tarkoitetaan:

  • Tilillä tarkoitetaan yksilöllistä tiliä, joka on luotu sinulle Palvelumme tai sen osien käyttämistä varten.
  • Sidosyksikkö tarkoittaa yhteisöä, joka käyttää määräysvaltaa, on osapuolen määräysvallassa tai yhteisen määräysvallan alaisena osapuolen kanssa, kun ‘määräysvallalla’ tarkoitetaan vähintään 50 prosentin omistusosuutta osakkeista, osuuksista tai muista arvopapereista, jotka oikeuttavat äänestämään johtajien valinnassa tai muussa johtovallassa.
  • Yritys (jäljempänä tässä sopimuksessa joko “Yritys”, “Me”, “Me” tai “Meidän”) tarkoittaa Pokeri Saannotia.
  • Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto sijoittaa tietokoneellesi, mobiililaitteeseesi tai muuhun laitteeseesi ja jotka sisältävät muun muassa tietoja selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla.
  • Maa viittaa: Helsinki, Finland
  • Laitteella tarkoitetaan mitä tahansa laitetta, jolla voi käyttää palvelua, kuten tietokonetta, matkapuhelinta tai digitaalista tablettia.
  • Henkilötiedot ovat kaikkia tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.
  • Palvelu tarkoittaa verkkosivustoa.
  • Palveluntarjoajalla tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja yhtiön puolesta. Sillä tarkoitetaan kolmansia osapuolia tai henkilöitä, jotka Yhtiö on palkannut helpottamaan Palvelua, tarjoamaan Palvelua Yhtiön puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluja tai auttamaan Yhtiötä Palvelun käytön analysoinnissa.
  • Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelu tarkoittaa mitä tahansa verkkosivustoa tai sosiaalisen verkoston verkkosivustoa, jonka kautta Käyttäjä voi kirjautua sisään tai luoda tilin käyttääkseen Palvelua.
  • Käyttötiedoilla tarkoitetaan automaattisesti kerättyjä tietoja, jotka syntyvät joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).
  • Verkkosivusto viittaa Online Poker Suomi, saatavilla osoitteesta https://onlinepokerfinland.com/ 
  • Sinä tarkoittaa palvelua käyttävää tai käyttävää henkilöä tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää tai käyttää palvelua, soveltuvin osin.

Collecting and Using Your Personal Data

Henkilötiedot

Kun käytät Palveluamme, saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseen. Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voivat olla muun muassa seuraavat:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite, osavaltio, provinssi, postinumero, kaupunki
  • Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötietoja kerätään automaattisesti Palvelun käytön yhteydessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokollaosoite (esim. IP-osoite), selaimen tyyppi, selainversio, palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi kellonaika ja päivämäärä, kyseisillä sivuilla vietetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai mobiililaitteen kautta, saatamme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti, mukaan lukien muun muassa käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunniste, mobiililaitteesi IP-osoite, mobiililaitteesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi mobiililaitteen Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Saatamme myös kerätä tietoja, jotka selaimesi lähettää, kun vierailet palvelussamme tai kun käytät palvelua mobiililaitteella tai mobiililaitteen kautta.

Information from Third-Party Social Media Services

Yhtiö sallii sinun luoda tilin ja kirjautua sisään Palvelun käyttöä varten seuraavien kolmansien osapuolten sosiaalisen median palveluiden kautta:

  • Google
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn

Jos päätät rekisteröityä kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun kautta tai muutoin antaa meille pääsyn kolmannen osapuolen sosiaalisen median palveluun, saatamme kerätä kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun tiliin jo liittyviä henkilötietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimintasi tai kyseiseen tiliin liittyvä yhteystietoluettelosi.

Sinulla voi olla myös mahdollisuus jakaa lisätietoja Yhtiön kanssa kolmannen osapuolen sosiaalisen median palveluntarjoajan tilin kautta. Jos päätät antaa tällaisia tietoja ja henkilötietoja rekisteröinnin yhteydessä tai muutoin, annat Yhtiölle luvan käyttää, jakaa ja tallentaa niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisella tavalla.

Tracking Technologies and Cookies

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita palvelumme toiminnan seuraamiseen ja tiettyjen tietojen tallentamiseen. Seurantatekniikoita ovat majakat, tunnisteet ja skriptit, joita käytetään tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelumme parantamiseen ja analysointiin. Käyttämiämme teknologioita voivat olla mm:

  • Evästeet tai selaimen evästeet. Eväste on pieni tiedosto, joka sijoitetaan laitteeseesi. Voit määrätä selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy Evästeitä, et ehkä pysty käyttämään joitakin Palvelumme osia. Ellet ole säätänyt selaimesi asetuksia siten, että se kieltäytyy evästeistä, palvelumme saattaa käyttää evästeitä.
  • Web Beacons. Tietyt palvelumme osiot ja sähköpostiviestit voivat sisältää pieniä sähköisiä tiedostoja, joita kutsutaan web beaconeiksi (joita kutsutaan myös nimellä clear gif, pixel tag ja single-pixel gif), joiden avulla Yhtiö voi esimerkiksi laskea käyttäjiä, jotka ovat käyneet kyseisillä sivuilla tai avanneet sähköpostiviestin, ja käyttää muita asiaan liittyviä verkkosivuston tilastoja (esimerkiksi tietyn osioiden suosion rekisteröintiä ja järjestelmän ja palvelimen eheyden tarkistamista).

Evästeet voivat olla “pysyviä” tai “istunto”-evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun poistut verkosta, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet selaimesi. Lue lisää evästeistä Tietosuojakäytännöt -sivuston artikkelista.

Käytämme sekä istuntoevästejä että pysyviä evästeitä alla mainittuihin tarkoituksiin:

  • Välttämättömät / välttämättömät evästeet Tyyppi: Tyyppi: Istuntoevästeet Hallinnoija: Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavilla olevia palveluja ja käyttää joitakin sen ominaisuuksia. Ne auttavat todentamaan käyttäjät ja estämään käyttäjätilien vilpillistä käyttöä. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja käytämme näitä evästeitä vain tarjotaksemme sinulle näitä palveluita.
  • Evästekäytäntö / Ilmoitus Evästeiden hyväksyminen Evästeet Tyyppi: Evästeiden tyyppi: Pysyvät evästeet Hallinnoija: Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.
  • Toiminnallisuus Evästeet Tyyppi: Hallinnoija: <3535> Tyyppi: Pysyvät evästeet Tarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa valinnat, joita teet verkkosivustoa käyttäessäsi, kuten kirjautumistietojesi tai kieliasetuksesi muistamisen. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi käyttökokemus ja välttää se, että sinun tarvitsee syöttää asetuksesi uudelleen joka kerta, kun käytät verkkosivustoa.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästeitä koskevista valinnoistasi saat evästekäytännöstämme tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiosta.

Use of Your Personal Data

Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoaminen ja ylläpitäminen, mukaan lukien palvelumme käytön seuranta.
  • Tilisi hallinnoimiseksi: hallinnoidaksesi rekisteröitymistäsi Palvelun käyttäjäksi. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, jotka ovat käytettävissäsi rekisteröityneenä käyttäjänä.
  • Sopimuksen täyttämiseksi: ostamiasi tuotteita, tuotteita tai palveluita koskevan ostosopimuksen tai minkä tahansa muun Palvelun kautta kanssamme tehdyn sopimuksen kehittäminen, noudattaminen ja toteuttaminen.
  • Ottaa sinuun yhteyttä: Ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muilla vastaavilla sähköisen viestinnän muodoilla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoituksilla, jotka koskevat toiminnallisuuksiin, tuotteisiin tai sopimuksen kohteena oleviin palveluihin, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, liittyviä päivityksiä tai informatiivisia viestejä, kun se on tarpeen tai kohtuullista niiden toteuttamiseksi.
  • Tarjotaksemme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olet jo ostanut tai joista olet kysynyt, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia tietoja.
  • Pyyntöjesi hallinnoimiseksi: Meille osoitettujen pyyntöjesi käsittelemiseksi ja hallinnoimiseksi.
  • Yrityssiirtoja varten: Saatamme käyttää tietojasi arvioidaksemme tai toteuttaaksemme sulautumisen, luovutuksen, uudelleenjärjestelyn, uudelleenorganisoinnin, purkamisen tai muun omaisuutemme tai kaikkien omaisuuserien myynnin tai siirron joko jatkuvana toimintana tai osana konkurssia, selvitystilaa tai vastaavaa menettelyä, jossa siirrettävien omaisuuserien joukossa on meidän hallussamme olevia Palvelun käyttäjiä koskevia henkilötietoja.
  • Muihin tarkoituksiin: Käytämme tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, mainoskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä palvelumme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinointimme ja käyttökokemuksesi arviointiin ja parantamiseen.

Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Saatamme jakaa henkilökohtaisia tietojasi palveluntarjoajien kanssa, jotta voimme seurata ja analysoida palvelumme käyttöä ja ottaa sinuun yhteyttä.
  • Liiketoiminnan siirtoja varten: Saatamme jakaa tai siirtää henkilötietojasi fuusion, yhtiön omaisuuden myynnin, rahoituksen tai koko liiketoimintamme tai sen osan oston yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Yhteistyökumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietojasi yhteistyökumppaneidemme kanssa, jolloin edellytämme, että nämä yhteistyökumppanit noudattavat tätä tietosuojakäytäntöä. Sidosyrityksiin kuuluvat emoyhtiömme ja kaikki muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yritykset, joita hallitsemme tai jotka ovat yhteisen määräysvallan alla kanssamme.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietojasi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai kampanjoita.
  • Muiden käyttäjien kanssa: Kun jaat henkilökohtaisia tietoja tai olet muulla tavoin vuorovaikutuksessa julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat nähdä nämä tiedot ja niitä voidaan levittää julkisesti ulkopuolelle. Jos olet vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa tai rekisteröidyt kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun kautta, kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelussa olevat yhteystietosi voivat nähdä nimesi, profiilisi, kuvasi ja kuvauksesi toiminnastasi. Vastaavasti muut käyttäjät voivat nähdä toimintasi kuvaukset, kommunikoida kanssasi ja tarkastella profiiliasi.
  • Sinun suostumuksellasi: Saatamme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Retention of Your Personal Data

Yhtiö säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä esitettyjä tarkoituksia varten. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietojasi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja laillisten sopimustemme ja käytäntöjemme noudattamisen valvomiseksi.

Yhtiö säilyttää käyttötietoja myös sisäisiä analyysitarkoituksia varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän aikaa, paitsi silloin, kun näitä tietoja käytetään palvelumme turvallisuuden vahvistamiseen tai toiminnallisuuden parantamiseen tai kun olemme lain mukaan velvollisia säilyttämään näitä tietoja pidempään.

Transfer of Your Personal Data

Tietojasi, mukaan lukien henkilötietoja, käsitellään yhtiön toimistoissa ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Se tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää – ja niitä voidaan ylläpitää – tietokoneisiin, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalainsäädäntö voi poiketa sinun lainkäyttöalueesi lainsäädännöstä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön, jota seuraa kyseisten tietojen toimittaminen, merkitsee suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Yritys toteuttaa kaikki kohtuudella tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole riittäviä valvontatoimia, mukaan lukien tietojesi ja muiden henkilötietojen turvallisuus.

Delete Your Personal Data

Sinulla on oikeus poistaa sinusta keräämämme henkilötiedot tai pyytää meitä avustamaan sinua niiden poistamisessa.

Palvelumme saattaa antaa sinulle mahdollisuuden poistaa tiettyjä sinua koskevia tietoja palvelusta.

Voit päivittää, muuttaa tai poistaa tietojasi milloin tahansa kirjautumalla tilillesi, jos sinulla on sellainen, ja menemällä tiliasetukset-osioon, jossa voit hallita henkilökohtaisia tietojasi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä pyytääkseen pääsyä, korjataksesi tai poistaaksesi meille antamasi henkilötiedot.

Huomaa kuitenkin, että meidän on ehkä säilytettävä tietyt tiedot, jos meillä on lakisääteinen velvollisuus tai laillinen peruste tehdä niin.

Disclosure of Your Personal Data

Business Transactions

Jos Yhtiö on mukana sulautumisessa, yrityskaupassa tai omaisuuden myynnissä, henkilötietosi voidaan siirtää. Ilmoitamme asiasta ennen kuin henkilötietosi siirretään ja niihin aletaan soveltaa erilaista tietosuojakäytäntöä.

Law enforcement

Tietyissä olosuhteissa Yhtiö voi joutua luovuttamaan henkilötietojasi, jos laki tai viranomaisten (esim. tuomioistuimen tai valtion viraston) pätevät pyynnöt sitä edellyttävät.

Other legal requirements

Yhtiö voi luovuttaa henkilötietojasi, jos se on hyvässä uskossa sitä mieltä, että tällainen toiminta on tarpeen, jotta:

  • Oikeudellisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojella ja puolustaa yhtiön oikeuksia tai omaisuutta.
  • estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palveluun liittyen.
  • Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojeleminen.
  • Suojautua oikeudelliselta vastuulta

Security of Your Personal Data

Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään internetin välityksellä tapahtuva siirtomenetelmä tai sähköinen tallennusmenetelmä ei ole 100-prosenttisen turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Children’s Privacy

Palvelumme ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja alle 13-vuotiailta ilman vanhempien suostumuksen tarkistamista, ryhdymme toimenpiteisiin kyseisten tietojen poistamiseksi palvelimiltamme.

Jos joudumme käyttämään suostumusta tietojesi käsittelyn oikeusperusteena ja maasi edellyttää vanhemman suostumusta, saatamme vaatia vanhemman suostumuksen ennen kuin keräämme ja käytämme kyseisiä tietoja.

Links to Other Websites

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita me emme ylläpidä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme voi valvoa emmekä ota vastuuta kolmansien osapuolten sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Changes to this Privacy Policy

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme aika ajoin. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvästi palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan “Viimeksi päivitetty”-päivämäärän.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivulla.